We carry with trust all over Europe

0230 222 204

Transport frigorific

Transportul mărfurilor FRIGORIFICE se efectuează cu vagoane noi ThermoKing dotate la cele mai înalte standarde pentru orice fel de marfă ce necesită o temperatură constantă de la -25 grade la +25 grade Celsius. Transportăm medicamente (ISO 9001:2015), alimente perisabile, congelate, etc pe paleţi, la temperatură controlată.

Atunci când marfa pe care doriţi să o transportaţi este perisabilă, Araisa Group vă pune la dispoziţie servicii de transport frigorific - cu temperatură controlată, cu temperaturi asigurate între -25 şi +25 grade Celsius - în modul cel mai uzual.

Transportul frigorific congelat/refrigerat:

Transport frigorific cu congelare

Congelare: atunci când se transportă bunuri congelate (peşte congelat, carne congelată, etc) la temperaturi uzuale de -18/-25 grade Celsius

Transport frigorific cu refrigerare

Refrigerare: atunci când se transportă bunuri care necesită doar răcire şi păstrarea unei temperaturi constante pe întreaga durată a transferului (medicamente, peşte proaspăt, carne proaspătă, carcase de animale, legume, fructe, etc).

Toate transporturile frigorifice se asigură cu dube frig

Toate transporturile frigorifice se asigură cu dube frig până la 22 tone dotate cu agregate de condiţionare a aerului şi diagrame de temperatură. Produsele ce necesită temperatură controlată prezintă un grad crescut de perisabilitate, motiv pentru care asigurăm transport cu mijloace auto frigorifice sau Thermoking, dotate cu agregate de temperatură controlată, în condiţii de maximă siguranţă şi curăţenie.

La cerere, pentru produse perisabile, organizăm transporturi urgente prin mijloace de transport cu un echipaj format din 2 şoferi. Astfel oferim un timp de tranzit extrem de mic.

Control permanent asupra locaţiei mărfii

Deţineţi controlul permanent asupra locaţiei mărfii pe durata transportului, toate camioanele fiind echipate cu sistem de urmărire prin GPS.

Marfa transportată este asigurată CMR. Pentru a conferi un plus de siguranţă, Araisa Group beneficiază şi de asigurare proprie, specifică caselor de expediţii în valoare de 1.200.000 euro.

Dispecerat:  0230 222 204